Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem nie dawno BMW X3 wersji amerykańskiej i mam problem z przedłużeniem rejestracji z powodu swiateł pozycyjnych przednich, które świecą się na żółto a powinny na biało. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to przerobić? Pozdrawiam
Opublikowano
Polecam serwis - to jest opcja ustawiana w Car and Key Memory settings (taka personalizacja ustawień samochodu) -można wyłączyć stałe świecenie pozycji przednich
Opublikowano
W amerykanach to jako pozycja są światłą kierunkowskazu - które świecą ciągle a jak skręcamy migają. W europejskiej wersji - pozycja jest pod żarówką od świateł drogowych (długich) jeśli nie ma tam tzn że będzie problem z pozycyjnymi. Chyba że światła są z ringami to ringi są pozycjami i pozostaje wyłączenie stałego świecenia kierunków. Można też poszukać innej stacji kontroli - co puści takie auto z żółtymi :) ja jeździłem parę lat Subaru z USA i miało światła z przodu i z tyłu amerykańskie i dawało radę.