Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem nokię c5 z tego co widziałem na stronie bmw telefonów kompatybilnych to winień pasować do e46 320d 2003r i co telefon się paruje ale po sparowaniu nie może się połaczyć. Robiłem różne rzeczy wykasowałem wszystkie połączenia i od nowa parowałem i nic tzn. paruje się ale po sparowaniu nie może się połaczyć(wszystkie trzy diody mrugają). Jak wziołem motorolę i przełożyłem kartę bez problemu się połaczył i skopiował książę tel. Później zmieniłem telefon na nokię c5 sparowałem go i się połaczył pierwszy raz ale jak wyłaczyłem zapłon i później włączyłem to już było activate telefon. Może jakieś propozycje rozwiązania problemu, byłbym wdzięczny. pozdr.
Opublikowano
doszedłem wreszczie po długich bojach z nokią c5-00. Wszystko jest ok teraz łączy się i czyta książkę adresową :) Ktoś na forum pisał że trzeba zrestartować telefon i wszystko będzie grać. Zrobiłem w ten sposób że gdy wsiadam do samochodu to wyłączam bluetoothu. A później właczam i łaczę się z powiązanymi urządzeniami. Wówcza wszystko gra. Może komuś to pomoże.