Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam w moim bmw mały monitorek, bodajże 6,5 cala....chciałbym go wymienić na duży 8 cali.... wiecie może czy to jest na zasadzie plug&play czy trzeba coś zmieniać w sofcie itp..... mianowicie czy wystarczy wymienić tylko monitorek czy coś więcej.

I kolejne pytanie odnośnie nawigacji....co bedzie potrzebne do jej działania ?? dodam ze nie mam czytnika w bagażniku.

Opublikowano

To nie takie proste .Każda wymiana czegokolwiek w tym samochodzie to skomplikowana procedura.

Z uwagi na złożony system elektroniki pojazdu wszystko trzeba programować .W niektórych przypadkach doposażenie równa się zmianie modułów,wiązki instalacji elektrycznej itd..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak wyżej, ale są firmy które przekładkami się zajmują w E60 czy E90. Z E65 jest trochę więcej roboty, ale jak masz środki, to wszystko można :)
Opublikowano
Ok wiec bedzie problem, a jeszcze pytanko jak chcialbym dolozyc navi ..... to trzeba pewnie dolozyc czytnik i plytke i cos jeszcze??
Opublikowano

Panowie może śmieszne pytanie,ale to jest monitor 8cali czy ten mniejszy?

http://images49.fotosik.pl/636/bc09bd3935053da0gen.jpg

Opublikowano
doseongdms.com/gallery/gallery01.asp

Na tej stronce masz pokazany mal i duzy ekran.

dzieki.....nawet nie przypuszczalem ze w e65 byly te mniejsze w takim razie ja mam 8,8 :D