Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam e61 2004 rok i bmw lezy mi na ziemi podlaczylem komputer i mam blad d710 w ukladzie nivo prosze o pomoc co jest uszkodzone bo nie mam pojecia i chcem sprobowac sam naprawic bo mam wszedzie daleko do mechaników a pozatym na opuszczonej nie pojade

lezy maksymalnie i na wyswietlaczu blad samochod i strzalki gora i dol

czy po przekreceniu kluczyka powinienem slyszec pompowanie??

z gory dziekuje

aha jeszcze mzoe ktos jest w ustawianiu i diagnozie e61 opcykany i moglby podjechac oczywiscie zapłace za ustawienie wszystkiego

MOD EDIT: Pierwszy i ostatni raz poprawiam tytuł. Poza tym mógłbyś zacząć używać polskich czcionek?

Opublikowano
Pompa nivo padla albo poduszka strzelila (albo dwie) i sie nie pompuje... Kontrolka ta wlasnie pokazuje ze jest to problem z wypoziomowaniem auta...
Opublikowano

pompa padła jednak tylko jeszcze mam pytanie czy na rozdzielaczu tym co są podłączone dwa wężyki już do każdej poduszki powinno być jakieś napiecie na kostce ??

bo u mnie nie ma czy dopiero później sie pojawia jak pompa zacznie pompować bo nie wiem czy cos w instalacji nie jest i moze zrobice sobie na krótko każdą poduszke zeby pompować samemu w bagażniku na wentylkach i bede miał po problemie