Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, niestety nie chętnie dzisiaj pisze bo mam nie małe zmartwienie. Mianowicie auto mi nie odpala tak jak wcześniej. Jak je odpalam to wskoczy na 1000 ob. i gaśnie, tak za każdym razem dopóki nie przytrzymam nogi na gazie i jej powoli nie będę odciągać aż spadnie lekko pod 1000 ob. w tedy jest git auto śmiga jak należy. Co to może być ? Czy to będzie silniczek krokowy czy może być coś innego jeszcze ?
Opublikowano
O widzisz ten przepływomierz to coś czuje że będzie traw w dziesiątkę, ponieważ dzisiaj byłem na wymianie oleju i sprawdzał od razu filtr powietrza i odpadła mu całkiem pogrywa górna, Może a nuż wtyczka się odpięła od przepływomierzu lub źle zamontował i może jest luz na rurze łączącej filtr z kolektorem ssącym. Dzięki wielkie jutro dam odpowiedzi co i jak się potoczyło.
Opublikowano
A jeszcze jedno czy istnieje możliwość przeczyszczenia silniczka krokowego bez jego zdejmowania ??
Opublikowano
NO i git :) tak jak mówiłeś przepływomierz :) wymieniłem od razu filtr powietrza i paliwa :0 teraz tylko przeczyszczę silniczek krokowy bo falują obroty po odpaleniu i będzie jak ta lala :)