Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich

nadszedl czas aby wymienic uklad wydechowy w mojej beci. moje pytanko brzmi nastepujaco:

jakie uklady polecacie. nadmienie iz mieszkam na wyspach i niektore wyroby rodzimych producentow pozostawiaja wiele do zyczenia

niebawem bede w polsce na lakierowaniu i stad wlasnie pytanie. moze maci ekoledzy i kolezanki jakies typy ktore sa godne uwagi. nie szukam ukladu ktory bedzie sie darl jak wsciekle saxo a dawal raczej basowy pomruk

z gory dziekuje za ewentualna pomoc :)

pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

aa widzisz u mnie tez jest taki dzowniacy efekt przy odpaleniu samochodu. jak jest cieply to jest okey.

generalnie chcialem zalozyc mu cos bardziej ze tak powiem efektownego :)

Opublikowano
Polecam wydechy takich producentów jak Flowmaster,Eisenmann,Magnaflow niestety podstawowa wada to wysoka cena.Jeśli chciałbyś uzyskać efekt amerykańskiego brzmienia v8,a nie buczenie europejskiej v8 wycinasz rezonator(tłumik środkowy,w jego miejsce proste rury lub tzw. glasspacki) a w miejsce orginalnych tłumików końcowych zakładasz sportowe.
Nur bmw e32