Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić progresywne sprężyny do mojej e34. znalazłem kilka ofert ale chciałem, oprócz głównych zalet tej zmiany, osiągnąć względnie równe szpary między nadkolami a kołami. Firma Wietec oferuje 2 rodzaje spręyn obniżających 30/30mm lub 30/0mm. Chciałem właśnie te drugie ale gościu powiedział, że samochód będzie się bardzo źle prowadził. Skoro tak to po co w ogóle taki produkt? Wydaje mi się że gość przesadził ale liczę na Waszą pomoc. Czy lepiej kupić to co radzą i czy faktycznie lepiej obniżać auto po całości równomiernie.

Dzięki za każdą odpowiedź

Przemas

Opublikowano

:shock: jak to źle prowadził ???

ja założyłem sobie ENZO 30/10 i jakoś nie zauważyłem zmiany na gorsze(nie biorąc pod uwagę komfortu jazdy na naszych drogach), przecież to normalne, że chce się bardziej obniżyć przód i większość zestawów jest do takiego obniżenia.

Opublikowano

Dzięki za info. Jakoś też mi się nie chce wierzyć, że będzie źle skoro poważna firma produkuje taki zestaw. W sumie namierzyłem tylko 2 firmy oferujące coś takiego Weitec i H&R do mojego auta ale skoro są to muszą normy spełniać.

Dzięki jeszce raz