Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kolegów .. mam mały problemik , posiadam mk3 kumpel nagrał mi płytke do nawigacji i wszystko lata bez zarzutu z wyjątkiem głosu .. w momencie gdy ma byc podawany komunikat zcisza się radio ale komunikatu brak ... w ustawieniach głos na maxa .. tu moje pytanie , czy to wina nagranej mapy ??
Opublikowano
koledzy pomóżcie , wiem że dla wielu z was to tylko pare słów , a ja czytam różne posty i nie moge tego wykumać .. nie wiem gdzie szukać przyczyny , czy to wina mapki czy coś z softem (spolszczony)który mi jakiś czas temu wgrywał kumpel... pozdrawiam
Opublikowano
niestety nie odpowiem precyzyjnie .. kupiłem auto ściągnięte i nie posiadalo płyty do nawigacji ... kumpel wgral mi polski soft , a dopiero pózniej nagrał mi płytke do nawigacji .. tak jak pisałem wczesniej wszysko hula prócz nieszczęsnago głosu ... niestety nie mam od kogo pozyczyc innej płytki do nawi by coś wykluczyć ... nie chciałbym niepotrzebnie grzebać z nowym softem , chyba ze właśnie on odpowiada za lektora ...