Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej wam pisze bo wydaje mi sie ze moja furka nowo nabyta słabo jakoś idzie mam ja w gazie ale powinna iść lepiej na 5 biegu ledwo sie człapie na niższych obrotach czy to tak ma iśc ?? pomóżcie
Opublikowano
ehh zasmuce cie ale to normalne nawet moj 318is 150 koni ledwo sie ciagnie na 5 zeby ladnie szedl na 1 dobij do 4000 na 2 5000 na 3 4500 na 4 4000 przykro mi jedyne wyjscie pomysl tez o jakims fajnym filtrze
Opublikowano
Zależy do czego porównujesz, ogólnie 105km to nie jest szał, a bejca lubi wyzsze obroty więc jak na 5 masz do 2000 to nie spodziewaj się cudu że wyrwie jak rakieta.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano (edytowane)
dzieki kolego ale myślałem ze to może być wina sondy bo podobno mam spalona ale zimno narazie to tak jeżdze a czy sonda moze powodować wieksze spalanie ?? zdaje mi sie ze powinna ciągnać troche lepiej może się myle. mam też passata b3 1.8 benzyna/gaz i jakos lepiej idzie choc ma mniej kiźiaków Edytowane przez grozimak
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.