Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z nawigacją do mojej E61. Posiadam nowe mapy 2011 Pro oczywiście w konsoli posiadam 2 napedy CD i DVD. Problem się tyczy kiedy to wyjmę płytkę oryginał z 2005-02 i wkładam płytkę nr 3 2011 z Polską wyskakuję że 5 min proszę wyłączyć komputer. Ok robię tak jakoś po 5 min wchodzę i patrze ooo działa jest moja ulica i po około 6 sec komputer sie restartuje tzn ekran gaśnie i odpala się na nowo jakbym przekręcał co dopiero kluczyk i tak jest z trzema płytkami tej wersji Navi, ale moja ulica już była tylko się restartuje . POMOCY z góry Dzięki :)
Opublikowano
od siebie dodam, ze wszystkie plytki byly sprawdzane po nagraniu w innym E61 (12/2007) i byla zrobiona weryfikacja poprawnosci kompilacji w imgburn zaraz po wypaleniu..
Opublikowano

Oryginalną płytę masz nagraną powiedzmy "w fabryce". Płyta nagrywana w domu

musi być wypalana na dobrym sprzęcie, w miarę wolno i z weryfikacją. Czasami

pomaga zmiana nośnika DVD+ lub DVD-.

Jest jeszcze opcja że Twój laser jest zbyt słaby i nie daje rady z taką domówką.

Sprawny laser, wkładasz nowa płytę powiedzmy 2011 i lata ok.

-----///Moja galeria- BMW E90- M Pakiet LCI///------

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=146363

Klik by powiększyć

e34a03810f04.jpg

Opublikowano
Dzięki za odp wiesz jeszcze spróbuje załatwić płytkę z 2010 roku bo tam ponoć jest europa na 1 płytce u innych ludzi z tego co czytam 2010 chodzi a 2011 tak jak u mnie nie. Pozdrawiam