Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam nawigację HDD CIC - wersja Amerykańska. POtrzebuję oczywiście wgrać mapy europy i przestawić radio aby odbierało wszystkie fale w europie. Czy coś należy dodatkowo zmienić - język angielski mi nie przeszkadza,

Czy ktoś może poratować linkiem do map i dodatkowymi informacjami jak to wszystko wgrać do navi żeby ładnie nasza piękną polskę pokazywała :).

Oczywiście radjo i te fale też licze na pomoc,

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Opublikowano
Samemu nic nie zrobisz... Do CICa na wszystko - mapy, dostęp itd. potrzebne są kody które się wykupuje w ASO i koduje poprzez kogoś kto umie to robić.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Rozumiem ze mape moge sciagnac tylko pytanie czy samemu moge ja bez problemu wgrac na dysk w navi? Czy do instalacji navi potrzebne sa te kody?

Jezeli chodzi o radio to prawdopodobnie nalezy wejsc w menu serwisowe tylko jak?

Bede wdzieczny za wyczerpujaca podpowiedz :)

Opublikowano

Więc do wgrania map potrzebne są kody i do odblokowania Navi potrzebne są kody. Chwilowo może pomóc wykasowanie błędów, ale po chwili spowrotem się zablokuje. Radio to też kodowanie. Jest gość z WWa który na bank to ogarnie, wydaje mi się że chłopaki z Wrocławia też sobie z tym radzą... :wink:

W ASO też nic nie mogą zrobić z CICem z US, przynajmniej jeszcze dwa tygodnie temu nic nie mogli podziałać... Może coś się zmieniło :idea:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato