Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wyjechałem z garażu bunia pojeździłem chwile i zgasła .... potem odpaliła pojeździłem chwile i znów zgasła ale już nie odpala....

Nie słychać wg odgłosu pompy po przekręceniu na zapłon a wczesniej było słychac jak odpalała...

przekaźnik nowy też nie odpala.. a gdy zmostkuje styk 30 z 87 słychac że pompa pracuje i jeszcze jakiś odgłos z pod maski jest... ale gdy wepnę przekaźnik i kręce rozrusznikiem nie ma prądu przy kostce od pompy.... już nie mam sił co to może być???

Opublikowano
Hoho kolego miałem ten sam przypadek w mojej 320i. Nagle samochód zgasł, rozrusznik kręcił a nie odpalił za cholere. Zdjąłem tylną kanape, pompki nie było słychać. Podłączyłem ją na krótko do świateł z tyłu, samochód odpalił oczywiście po zapaleniu lamp. Męczyłem się z tym dużo czasu, jeździłem z taką opcją na krótko do świateł z 2 miesiące aż sprzedałem samochód. Nie wiadomo dlaczego normalnie pompka nie działała... Nawet po wymianie przekaźnika, bezpieczniki też miałem całe. Musisz jechać do dobrego elektronika.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Próbuj te dwa piny od pompki paliwa połączyć do świateł z tyłu. Ja też mostkowałem piny i nic to nie dało.

Pozdrawiam,

Maks