Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem ostatnio e46 i ma 2 odpryski na szybie przedniej. Chciałbym to gdzieś dobrze naprawić w Bydgoszczy może ktoś już to robił tutaj?? Jak można to poproszę o jakieś ceny.

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W Bydgoszczy naprawa albo jaan glass albo pelington na fordońskiej nic innego nie znalazłem. Ogólnie dość drogo, ok 800 zł. Znalazłem koło Gdańska zakład który zaproponował cenę niższą o 200 300 zł. Mogę podać namiar na priva.
Opublikowano
W Bydgoszczy naprawa albo jaan glass albo pelington na fordońskiej nic innego nie znalazłem. Ogólnie dość drogo, ok 800 zł. Znalazłem koło Gdańska zakład który zaproponował cenę niższą o 200 300 zł. Mogę podać namiar na priva.

Na pewno podałeś ceny za naprawę odprysków, a nie pęknięć?? :shock:

Opublikowano
A przepraszam nie zauważyłem, podałem cenę za wymianę całej przedniej szyby. Odpryski naprawia też jaan glass i naprawiają jeszcze w zakładzie na przeciwko galerii pomorskiej.
Opublikowano

Witam

Kilka dni temu sam sprawdziłem jak to w Bydzi wygląda i:

Jaan glass na Jagielońskiej wymiana szyby + uszczelka bez paska przeciwsłonecznego 455 zł z paskiem 470 zł - jest to opcja przy paragonie na fakturę więcej... Naprawa odprysków 100-150 zależnie od wielkości i ilości

Pelington na fordońskiej wymiana szyby + uszczelka 520 zł Naprawa odprysków 100-150 zależnie od wielkości i ilości Przy 3 jest 100