Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z elektrycznym panelem od klimatyzacji nawiewy, problem jest taki że ciągle chodzi w nim wiatraczek zasysający powietrze i nigdy się nie wyłącza, sam panel działa dobrze, dobrze kontroluje temperature i wszystko ale po wyłaczeniu stacyjki ten wiatraczek w panelu się nie wyłącza a powinien, przez to wyładowuje mi akumulator powoli, pomaga odłączenie dużej kostki i ponowne odłączenie. Wychodzi na to że prąd do panala dochodzi nawet gdy auto jest wyłączone, a może by tak odnaleźć kabelek zasilający panel i podłączyć go np pod stacyjke co by się włączał od przekrecenia stacyjką... bo teraz to chodzi ciągle, zna ktoś ten problem??? uszkodzony jakiś sterownik czy co....
Opublikowano

Na pewno się nie wyłącza ? Kiedyś też myślałem, że chodzi non stop ale on po jakimś czasie się wyłącza. Posiedź dłużej w aucie i posłuchaj. Nie wiem czy na to nie działa nawet otwarcie drzwi.

Kiedyś muszę policzyć po jakim czacie się wyłącza.