Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam problem z zmakiem a dokladnie z pilotem kupilem nie dawno auto chodzilo wszystko zamykanie domykanie szyb itp a teraz musze sie nameczyc zeby wogole zamknac drzwi otwieranie szyb bylo z pilota juz nie dziala ma ktos jakies podpowiedzi? rady lub jak zresetowac to bateri wymienilem w pilocie i dalej nie zamyka jak mu sie zachce to zamknie auto co sie dzieje?
Opublikowano
Panowie nie bede otwieral nowego postu zrobilem tak jak kolega mi przeslal filmik i zadzialalo auto sie zamykalo i otwieralo czytalem juz wszystkie posty zwiazane z tym tematem nic nie pomaga robilem wszytsko tak jak pisaliscie i jak na tym filmie zadzialalo i bylo ok na drugi dzien otworzylo sie auto pojechalem do pracy i nic nie chce sie zamknac otwiera sie bagaznik przycisk do otwierania drzwi dziala bo sie zapalaja swiatla w srodku ale nie zamyka auta co jest grane jak by byly zle bateri to by bagaznika nie otwieralo macie jakies pomysly pilne...
Opublikowano
kiedys uslyszalem ze aby dobrze skonfigurowac to auto musi postac 15 min otwarte aby komputer zakodowal jakies zmiany ale to jesli nie otwiera sie z kluczyka, mozna sporobowac poczekac 15min moze wiencej i w tedy zrobic czynnosci z filmiku, ale czy to zadziala to nie mam pojecia ale mozna sprobowac.