Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chciałbym założyć w x3 3.0i instalację gazową ale nie mogę się zdecydować na firmę - brc czy staga czy może coś jeszcze innego - czy jest jakaś różnica instalacj poza ceną? podposiwdzcie proszę
Opublikowano
jesli montowac gaz do takiego auta zeby nie sprawialo zadnych problemow to tylko landi renzo omegas , badz prins na wtryskach keihin'a!!!!!! jedna jak i 2 cenowo zwala z nog okolo 6tys zl. ale tak jak pisze przyjemnosc z jazdy na gazie... brc badz stag spowoduje ze odechce ci sie gazu w twoim aucie do konca zycia!!
czesci e30 !!!! [email protected] kom.514966488 WuWua stolica
Opublikowano

stag 300 plus/premium

wtryskiwacze pojedyncze hana

reduktor magic

będzie naprawdę ok

ja mam staga 300 plus, wtryskiwacze magic jet i reduktor scorpion i jestem na prawdę zadowolony

jak magici się zużyją wymienię na hana :)

na Śląsku znam fachowca, który Ci założy to DOBRZE i ESTETYCZNIE, ale masz trochę daleko

Opublikowano
no na śląsk trochę daleko :(
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
jesli montowac gaz do takiego auta zeby nie sprawialo zadnych problemow to tylko landi renzo omegas , badz prins na wtryskach keihin'a!!!!!! jedna jak i 2 cenowo zwala z nog okolo 6tys zl. ale tak jak pisze przyjemnosc z jazdy na gazie... brc badz stag spowoduje ze odechce ci sie gazu w twoim aucie do konca zycia!!

Masz jakieś merytoryczne dowody ze tak twierdzisz czy zyjesz przekonaniem ze jak cos jest drogie to musi byc dobre?

Stag obsługuje wszystkie obecnie produkowane wtryskiwacze. Ostatnio w pracy stosujemy Hana i sprawują się bardzo dobrze.

Zapraszam do Białegostoku do producenta Staga montowaliśmy w dwa tygodnie temu w x3 też 3.0i żadnych problemów.

U ciebie zalecam Reduktor AC r01 stag plus lub premium wtryskiwacze hana

Ew ktorys z warsztatów partnerskich AC.SA