Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wejść w menu, które pozwala zmienić ilość mrógnięci migacza po dotknięciu manetki. Tak żeby Np. z 3 mrugnięć standardowych ustawić na 1 mrugniecie.

Czy w e90 można to zrobić kumpel z Francji miał właśnie w swojej e87 tak ustawione. Ale nie mam teraz z nim kontaktu.

Opublikowano
Jesli mnie pamiec nie myli, to jest to w jakiejs funkcji I-drive. Aczkolwiek jesli dobrze pamietam, to byla tam mozliwosc wlaczenia trzech mrugniec lub ich wylaczenia. Chyba ze jak sie wylaczylo te 3 mrugniecia, to z automatu bylo tylko jedno.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Tylko o to chodzi ze ja nie mam I-drive i to jakoś można zrobić na pewno tylko pytanie jak prześledziłem instrukcje. Ale nic nie znalazłem.
Opublikowano
Ja mam to w ustawieniach komputera na desce rozdzielczej na suwaku dzwigni kierunkowskazow. Musisz robic to na postoju a pokaza ci sie wszystkie jego opcje. Oj slabo szukales. Mam to w instrukji na stronie 51. W menu komputera wyswietli sie kluczyk z "fistaszkiem" takim znaczkiem zaznaczenia. Pozniej w podmenu symbol kierunkowskazow i to tyle...