Skocz do zawartości

STRONA KIEROWCY CHŁODZI, PASAŻERA GRZEJE, DLACZEGO??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miłośników posiadaczy marki BMW,

mam pytanie odnośnie ogrzewania, mam auto od 2ch lat przy czym poprzednią zimę auto stało w garażu i dopiero przy okazji tej zimy zauważyłem iż str kierowcy w ogóle nie grzeje;/ w zimę przy -20 jest to dość uciążliwe, podłączając komputer wyskakuje błąd klimy ale to pewnie dlatego, że nie jest nabita i skończyła się w tym roku, czy może mieć to związek z ogrzewaniem???

Sprawa druga również mam na myśli ogrzewanie, przy skrętach prawo-lewo wyłącza-włącza mi się wiatrak od nagrzewania(jak auto jest jeszcze zimne) dlaczego tak się dzieje?? czy może mieć to wszystko związek z tym, że w lato jadąc w korku zagrzał mi się strzeliła rura i chcąc gdziekolwiek dojechać zalałem go wodą/oczywiście na zimę zmieniłem płyn na zimowy, jednak mało go jakoś weszło choć auto jest odpowietrzone;/

czy ktoś może mi jakoś pomóc??zwłaszcza zależy mi na tym ogrzewaniu aby cały samochód wreszcie grzał a nie tylko połowa, proszę o pomoc :)

Opublikowano

Kolego a czy możesz mi troszkę rozwiązać temat bo to niewiele mi mówi niestety;/

dzięki za pomoc