Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jestem szczęśliwym posiadaczem x5.Przynajmniej do wczoraj :mad2: .Wczoraj na bocznej drodze wjechałem w zaspę i dość długo nie mogłem wyjechać.Po wyjechaniu zaczęły się dziać dziwne rzeczy to znaczy po ustawieniu dźwigni na R samochód mimo dodawania gazu stoi i się nie rusza , za to w pozycji N samochód po dodaniu gazu porusza się do przodu tak jakby był na D . proszę bardzo o podpowiedź co się mogło stać .Wiem skorzystam z warsztatu ale chciałbym wiedzieć co się stało ([email protected]). Irek . Edytowane przez Samuraj222
Opublikowano
błagam, popraw tytuł wątku, a ja myślałem, że widziałem już na tym forum wszystkie możliwe błędy, wstyd !
M.i.k.l.i.k.
  • 9 lat później...
Opublikowano
Witam mam problem z skrzynia biegów automat bmw e 39 2.5 tds podczas szarpnięcia na d wystąpił problem zaczęła się ślizgał jak w sprzęgło w manualu tylko dziwi mnie to że wsteczny jest normalnie możecie pomuc?
Opublikowano

Albo tarczki sie spaliły lub uszkodziły lub pekl kosz forwardu. Chyba ze cos z olejem lub zaworami klękło i nie dociska membrany (lub ona pekla)

No ogolnie to pod kompa i skrzynia pewnie do rozbiorki