Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem bardzo podziekowac wszystkim z tego forum za dobre rady.

Mialem problem z przegrzewaniem sie silnika. Mechanik wymieniajac termostat zadzwonil do mnie ze pompa wody sie "poci". Wymienilem rowniez. Po naprawie (z nowym termostatem i pompa) pojechalem do domu, po czym nastepnego dnia rano nie dojechalem do pracy (przegrzal sie znowu)

Mechanik powiedzial ze teraz to bedzie mnie to kosztowalo (mieszkam w Londynie) 1000£, bo to jest CHYBA uszczelka pod glowica.

Pozniej jeszcze 2 "majstrow" powiedzialo to samo

Poczytalem troszke na tym forum, odpowietrzylem uklad jak nalezy, i smiga jak nowa, wszystko po staremu, zero problemow

Tak ze w razie draki to na forum, i samemu do dziela

Jeszcze raz DZIEKI

Opublikowano

Jeszcze raz DZIEKI

niema za co ...

jesteś nam winny 15ooo$ gdyż nasze porady też nie są za darmo ...

11 2345 6543 8888 7777 4332 mój numer konta a chłopaki zaraz podają swoje :D :D :D

Zdrowych i Wesołych i nie pozwól by wchłoneła Cię Londyńska mgła :cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano

nie no nie mozna byc materialista :nienie: zwykle i szczere DZIEKUJE w zupelnosci wystarczy :norty:

mialem identyczna sytuacje z tym ze moim mechanikom nie pozwolilem nic ruszac ani termostatu ani pompy wydrukowalem im jak dla debila :duh: instrukcje jak odpowietrzyc e39 :norty: instrukcja oczywiscie z forum :norty: zrobili i im glupio bylo ze mnie chcieli naciagnac najpierw na termostat potem pompe i uszczelke pod glowica :mad2: co nie nie zmienia faktu ze wiecej tam nie pojade :nienie:

Ci co piją są dla mnie niczym ...................NICZYM PRZYJACIELE !!!!!!!!!!!!!

http://img844.imageshack.us/img844/2876/forumkr.jpg

Opublikowano
nie no nie mozna byc materialista :nienie: zwykle i szczere DZIEKUJE w zupelnosci wystarczy :norty:

mialem identyczna sytuacje z tym ze moim mechanikom nie pozwolilem nic ruszac ani termostatu ani pompy wydrukowalem im jak dla debila :duh: instrukcje jak odpowietrzyc e39 :norty: instrukcja oczywiscie z forum :norty: zrobili i im glupio bylo ze mnie chcieli naciagnac najpierw na termostat potem pompe i uszczelke pod glowica :mad2: co nie nie zmienia faktu ze wiecej tam nie pojade :nienie:

no to nr mojego konta już masz ...

:D :D :D