Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem dotyczy on ABS zapalila mi sie dzisiaj kontrolka ABS i po zapaleniu silnika nie gasnie , przedtem tez mialem takale po ponownym zgaszeniu silnika juz sie nie palila a teraz pali sie caly czas moze ktos wie co to moze byc.
Opublikowano
Jeden z czujników jest do wymiany najlepiej podpiac pod kapa i bedzierz wiedział który.Jest tez obcia taka jak masz dostep do kanału to sprawdz przewody od czujników abs ja tak miałem był przetarty kabel i raz działał raz nie.Po zlutowaniu przewodu jest ok.Jak czujnik abs do wymiany to na alegro za 70zł masz nówke pozdrawiam :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak czujnik abs do wymiany to na alegro za 70zł masz nówke pozdrawiam :lol:

Za 70 złotych? Jakiś Maxgear albno kager. :duh:

Opublikowano
Jak czujnik abs do wymiany to na alegro za 70zł masz nówke pozdrawiam :lol:

Za 70 złotych? Jakiś Maxgear albno kager. :duh:

To jest najtańszy niemiecki producent 12miesiecy gwarancji wiadomo można kupic MEYLE 180zł też 12miesiecy gwarancji,używka 50zł odradzam.Wszystko zależy ile sie ma gotówki.Pozdro :lol:

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Handluję w sklepie i wiem co jest niemieckie a na czym pisze że niemieckie. Strasznie mi tylko żal tych osób które za wszelką cenę chcą tanie części a potem przychodzą za tydzień i chcą oddać bo nie działa. A tu tylko reklamacja. I z reguły jest tak że ci tani producenci szukją byle pretekstu by reklamacji nie uwzględnić. A ja mam tylko problem. Tracę czas i pieniądze na jakieś bzurne reklamacje bo kolesie chcą przyoszczędzić parę grosza na jakieśczęści. A suma sumary wychodzi ich to drożej niż by od razu kupili porządnie. Pewnie ta fimra niemiecka to był Maxgear albo Topran. Jeden wielki hiński chłam.