Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to zwykła naklejka...

Logo jakiejś firmy albo oznaczenie pierwszej litery salonu, miasta, nazwiska...

Czegokolwiek...

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak dla mnie to zwykła naklejka...

Logo jakiejś firmy albo oznaczenie pierwszej litery salonu, miasta, nazwiska...

Czegokolwiek...

Teraz widać 'L' :) uważam jak Klagosz, a jak Cię denerwuje to zerwij i po problemie :)

Pzdr.

Opublikowano
Wspaniałą podróż odbyłeś Klagosz. Nie wiem czy wyrobiłbym 27h non stop. Chyba musiał bym oddać kółko dziewczynie chociaż raz.. :wink: Podróż bajka - marzy mi się coś takiego tym bardziej, że kilka dni temu zakupiłem swoje pierwsze BMW i w sumie nie wiem jak się nim jeździ na dalsze trasy.. Chętnie bym to sprawdził wybierając się w Alpy :wink: Może w marcu podjadę na targi motoryzacyjne do genewy... i obejrzę sobie np 1 M coupe :P + wyśmienita przejażdżka :)
Opublikowano

Do Genewy z chęcią też bym się wybrał, ale niestety, marzec mam już zaklepany na coś innego :|

A podróże po Europie BMW polecam każdemu :cool2:

Opublikowano
Nie ma lepszej fury na wypady po Europie niż BMW :P Szczególnie polecam "zakręcone" :wink: drogi Hiszpanii i Portugalii, chociaż Autobahnen in Deutschland też dają radę... (szkoda, że to jedyny kraj no limits :cry: ) Nie da się poznać lepiej swojego samochodu niż w takiej trasie.

http://img408.imageshack.us/img408/6363/individualvisualizer3to.jpg

¿Te gusta conducir?

The Ultimate Driving Machine

Freude am Fahren