Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem z parowaniem telefonu. Paruję telefon z navi wszystko ok wpisuję kod łączy się wyskakuje później paring successfull i po ok 3 sek. rozłącza się. Parę razy tak próbowałem i to samo się robi z różnymi telefonami. O i teraz na głównym ekranie gdzie jest napisane navigacja, komputer, telefon to kiedyś napis telefon był szary a teraz cały czas aktywowany i napisane jest że telefon jest aktywowany. Proszę o pomoc
Opublikowano

ja mam identycznie tylko z nowymi telefonami np e53,n82 z tymi mam tak jak ty (po paru sekundach się rozłącza)

ale jak wziąłem nokie 6300 wszytko śmiga

powiedz czy tak masz od początku czy od jakiegoś czasu ??

Opublikowano
od jakiegoś czasu ale chyba sobie poradziłem z tym :) Narazie mi się łączy. Usunąłem telefony z pamięci tak jak na forum przeczytałem czyli: kluczyk poz. 0, trzymanie przycisku od parowania 3sek. kluczyk pozycja 1, i znowu przycisk od parowania długo aż zacznie pykać. Skasowałem też z tel połączenia bluetooth. Od nowa sparowałem i narazie śmiga :)