Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc mozecie pomudz mi kupilem e32 750 ale tylko wkreca sie do 3000 tysi obrotow i nie wiem co jest wymienilem pompe paliwa i dalej to samo .. prosze bardzo o pomoc bo w islandii ch,,a wiedza
Opublikowano
moze byc ciężko od lambdy po przepustnice eml sprubuj opiąć akumulator na godzine dwiema klemami i po godzine zewrzeć dwie klemy ze sobą oczywiscie bez akumulatora na kolejną godzine podłączyc akumulator i zobacz tym sposobem zresetujesz kompa i moze sie poprawić ale raczej tylko na chwile EML na liczniku sie świeci?
Opublikowano
wątpliwa sprawa bo mój był tak zasyfiały ze ziemia i muł leciały ustami nie miałem siły przedmuchac zeby przeszlo przez niego powietrze a bema chodzina normalnie czasem mi gasła na wolnych od niczego mozna sprawdzic moze spaliny mają kolor czy coś czy nic takiego?
Opublikowano
czesc juz wiem co bylo z obrotami ..Pszeczescilem przepustnice i dzialalo ale jeszcze nie to jak by samochod nie mial mocy takiej jak powiniej miec sprawdze jescze swiece i kable i zobaczymy