Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy,

mam mały problem, chciałbym wyjąć radio z nawigacją 16:9, gdyż potrzebuję dostać się do końcówki mocy...przeszukałem całe forum i zgodnie z nim normalne radio powinno wyjąć się bez problemu - najpierw zdejmujemy listwy, lewą i środkową, a pod środkową listwą są dwie śruby, które po odkręceniu pozwalają wyjąć radio...jednakże w przypadku radia z navi tak nie jest....zdjąłem listwy, odkręciłem śruby i nie mogę wyciągnąć sprzętu...szukałem już wszędzie i nic nie znalazłem na ten temat....może ktoś rozbierał takiego cudo i wie, co należy jeszcze zrobić...proszę o poradę....

dodam także, że doczytałem iż aby wyjąć środkowy nawiew trzeba wyjąć radio...w swojej buni mam w takim razie inaczej, bo plastiki z dziurami na śruby od nawiewu zachodzą na navi....i tak się zastanawiam, że może ktoś to źle złożył i teraz nie mogę dlatego wyjąć navi...

doradźcie:)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Końcówka mocy jest w tunerze radiowym a ten znajduje się w bagażniku.....