Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ucho holownicze w bmw gdzie mogę znaleźć jeśli ww ogóle je posiadam, jedni piszą, że gdzieś w bagażniku inni ze pod lewym halogenem i co do bagażnika to przeszukałem cały i nie ma, jeśli chodzi o lokalizację pod halogenem to problem ze zdjęciem osłony mam i nie wiem czy szukać dalej czy po prostu kupić nowy. dzieki
Opublikowano
Jak otorzysz bagażnik to na klamie bagażnika masz taki schowek odkrecasz go i tam masz wszystko,hak,klucze 10.8,12,13 i klucz do koł,złodziejkę na fele itp bynajmniej tak jest u mnie.
Opublikowano (edytowane)

o lol.Mistrzu skorupek prosze cię bardzo nie wiem jak u ciebie ale u mnie się mieści masz sobie zobacz tak powinien być wyposażony schowek i u mnie tak jest i jest tam hak.http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=71_0182&hg=71&fg=05

ja też mam sedan.

Edytowane przez radziomlawa
Opublikowano

Edytowałem z poprawką ;)

A masz touringa czy sedana właśnie.

link do aukcji z hakiem ja mam taki

http://moto.allegro.pl/komplet-kulka-hak-westfalia-do-bmw-e46-e60-e61-i1323936568.html

edit: a pod klapą mam tylko te drobne rzeczy co napisałeś.

Opublikowano

dzięki za info jednak musiałem kupić ponieważ wszystko jest oprócz tego do potrzeba, nie dawno kupiłem auto i tak teraz widzę czego brakuje.

29, - PLN -plus 8, - PLN kosztów przesyłki pewnie do piątku dostanę awizo na pocztę po odbiór, pozdrawiam

adigroup.pl

• 7 lat później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki Aniu, tego było mi trzeba :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.