Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem Oddalem bmke do mechanika Bo wiazka Silnikowa Byla juz Wytyrana komp pokazywal zwarcie po wymianie jej Pompa nie podaje paliwa ..... Nie ma cisniena na Listwie przy probie zapalania jej Po psyknieciu Plakiem w filtr Bmka Pali po zgaszeniu nadal Kreci i nic Prosze o pomoc bo Mechanic Nie bardzo radza Sobie z Tym Wczesniej Wiazka byla Przerabiana Rozcinana tak mowil wczesniejszy wlasciciel ...
Opublikowano
w zaleznosci od modelu i w opisie twoim widze 5 e34 pompke paliwa masz w bagazniku. tak samo jak kostke zasilajaca... na twoim miejscu zeby pozbyc sie problemu podal bym staly plus na przewod + pompy i zalozyl jakis wlacznik. po 1 na 100% zawsze dzialajaca pompa po 2 zabezpieczenie przed zlodziejami. no chyba ze nie lubisz kombinacji to posprawdzaj przekazniki bezpieczniki i okablowanie ... szerokiej drogi P
czesci e30 !!!! [email protected] kom.514966488 WuWua stolica
Opublikowano
Problemem Jest tak mi sie wydaje okablowanie tylko ze ja nic sie na Tym nie znam wiec .... musze sie dowiedziec Czy pompka Dziala na Krotko bo jesli tak to moze jakis przekaznik .... Ma ktos jeszcze Jakies pomysly ... co to moze byc ??