Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Czytam wszędzie i nie mogę się doszukać. Mam e65 2003r.bez opcji dvd i tv , chciałbym dołożyć więc potrzebuje na pewno zmieniarkę dvd jakieś kable ale nie wiem gdzie kupić na allegro nie ma, uchwyt pewnie jakiś do dvd i czy coś jeszcze? Jeśli to kupie to co dalej trzeba zaprogramować ??? Czy ktoś to zakładał i wie jaki jest tego koszt? Z góry dzięki.

Edytowane przez ohara5
Opublikowano

Witam!

Miałem plany zamontować dodatkowo DVD tez do mojej e65 z 2004roku ale kwotę która trzeba wydać zniechęciła mnie do tego.

Na początek trzeba kupić interface którego ceny zaczynają się od 2tys zł do nawet 3 tys zł ( z możliwością współpracy z joystickiem ). Do mojej starej e39 można już było kupić za 1400zł. ale im droższe auto tym więcej trzeba wydać.

A na koniec jakiś odtwarzacz DVD.

Nie wiem czy nie taniej by było zamontować cały system od wersji po lift-owej ale do tego jeszcze nie doszedłem i czy to w ogóle jest możliwe...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego sprecyzuj dokładnie poprzednie pytanie!

Jak byś wstawiał interface to on w sobie ma moduły które współpracują z BMW

Ogólnie nasze BMW jest ciężkie i drogi w modyfikacji audio i video...

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam już kupione okabkowanie, moduł i anteny TV. Czy możecie mi polecić jakiegoś elektronika który mi to zamontuje i zakoduje, bo w aso za sam motaż chcą 2100zł. Chyba lekka przesada najlepiej Poznań ,Wrocław.