Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

w moim e46 318Ci przed liftem z 2000r seryjne radio na kasety i seryjną zmieniarkę na 6cd w bagazniku. I problem mam taki ze płyt można słuchać tylko na postoju , albo podczas jazdy na jezdni tak równej jak lustro, bo przy każdej nawet najmniejszej nierówności płyta się zacina i przestaje grać na 1-3 sekund. Zachowuje się tak jak by zmieniarka nie miała "AntiShocka" ale wątpie żeby nie miała bo nikt by w bmw płyt nie słuchał. Co proponujecie?? Nową zmieniarkę ? Czy to pospolty problem? (Bo jak juz to pewnie bede szukał używanej zmieniary) Czy są jakieś zamienniki zmieniarek, Czy mze wymienic radio na bmw bussines CD.

z góry dzieki i pozdrawiam

"Jak by nie było, gdyby nie Niemce, nikt nie siedziałby teraz w BeeMce"
Opublikowano
Miałem podobny problem. Doszedłem do wniosku, że zmieniarka ma już powoli dość i rozglądałem się za inną. Trochę powstrzymały mnie ceny i fakt, że nie było pewności, czy używka będzie pod tym względem lepsza. Wykręciłem zmieniarkę z auta, żeby ją obejrzeć i co się okazało? Tłumik drgań był ustawiony do montażu pionowego! Przekręciłem śrubę, wmontowałem sprzęt z powrotem do auta, szybki test i okazało się, że jest znacznie lepiej. Wcześniej płyta przeskakiwała przy byle drgnięciu, teraz musi być już konkretna dziura i wstrząs. Sprawdź to sobie.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.