Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jakoś daje rade na normalnych oponach,a zima w Szkocji jest totalna. śniegu multum. Magia szpery,i umiejętność prowadzenia pojazdu :mrgreen: ....pojemność 2.5 tez robi swoje. Ruszam tylko z 2ki i najczęsciej bez gazu

przestań, ja tam na letnich 225 ruszam z jedynki, a że bokiem pójdzie czasem to nie problem, a na poważnie to już odstawiam autko, 2gie - zimowe się popsuło i dlatego musiałem wyjechać beemką, poza tym co to za przyjemność tym smokiem w zimę jeździć! nie wiem jak wam ale mi e36 w zimę nie robi w ogóle :) nie cierpię patrzeć na ten samochód bez wosku na lakierze :D specjalnie kupiłem sobie clio do dobijania po tych zasolonych, zakolejonych, zadziurawionych drogach, beema tylko na wiosnę/lato i to też sporadycznie pewnie - bo bez wosku, jak już pisałem, nigdzie się nie ruszam :D !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja koledzy zauważyłem od pewnego czasu że mi ściąga auto ale jak dodaje gazu to zaczyna ściągać w prawo,przy ok 140km/h jak dodam gazu to muszę korygować w lewo. Ostatnio wyjechałem na autostradę i na zjeździe z niej zacząłem hamować,zaczęło ciągnąć w lewo. Trochę się przestraszyłem,bo nawet moja żona mówi że pływam po drodze. Coś puka mi na dziurach od jakiegoś czasu ale nie wiem gdzie ,tyle że po lewej stronie. Czy ktoś z was miał taki przypadek??? Zaznaczam że przednie gumy na tylnich wahaczach były zrobione i stabilizatory ok 6mieśięcy temu. Co ciekawe zauważyłem że górne mocowanie amora było rozwalone i niedawno zmieniłem ale raz już zmieniałem i po tym za jakiś czas rozerwało mocowanie. Przymierzam się do wymiany wszystkich sworzni i gum na tylnim zawieszeniu. Ale może ktoś z was wie które sworznie lub gumy poszły się rypać???

P.S Sorry ...nie sprawdziłem że dawaliście odpowiedzi na moje poprzednie pytanie,ale trochę naświetliłem sprawę

http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif