Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ten swoje nie obchodzi mnie to ja wiem ze są i tyle mało bo chyba tylko z 3 litrówką i pierwsze modele i te starsze do 89roku ale sie trafiają znam chłopa kasiasty ma siudemke z taką skrzynią od nowości i nic nie ruszane a skrzynia bez trybów jazdy bo nie powiem 3.5 nawet 86 miały tryby jazdy choc tez nie wiem czy wszystkie

U niemców też takie siudemki widzialem wiedz nie jest możliwe ze w kazdym przypadku by ktos zakładal wajche od E30 no juz nawet na logike moze polok cos takiego by zrobil ale niemiec nie :| i tak prawde mówiąc to w jeździe jest różnica skrzynia jest mniej łagodna sprzęgła działają szybciej chętnie ją żuca czuć dobrze przekazaną moc bez długiego ślizgania sie sprzęgieł

Opublikowano

A jednak,zwróce honor koledze-zdarzały sie takie skrzynie.Ale niezmiernie rzadko i chyba tylko w 3.0 choć tego nie potwierdze.

Co do V16,słyszałem o nim,szkoda że nie wszedł do produkcji.Ciekawa konstrukcja i pokaz możliwości...teraz byłby to niezły obiekt do kolekcji.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś nie świadomie zostało wbite R podczas jazdy i nic Auto jechało na luzie na liczniku pojawiło sie R Zdrajwowałem na D i jedziemy :)

(pomyliłem temat związany z dysusją o skrzyniach automatycznych)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
najprawdopodobniej nie zmienia na ostatni bieg mialem taki przypadek w 735 ale znikło to samo. ponoc jakis sterownik skrzyni ale nie jestem pewnien mi przekłada na 4 bieg przy 90 kmh i przy 100 ma 2 tys z groszami...