Skocz do zawartości

problem z elektryka fotela recaro e32/e34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz mam taki problem gdyz niedawno zamontowałem do swojej buni fotele elektryczne z bmw m5 e34. wszystko ladnie pasowało, dostałem całą wiązke, lecz jakiś czas temu przestał on się przesuwać (mam na myśli fotel kierowcy,pasazera działa) i jest to pewne utrudnienie gdyż jazda w ciągle tej samej pozycji jest skomplikowana :D nawet jeśli chciałbym go odkręcić to nie mam jak bo jest on przesunięty za bardzo do tyłu i nie mam dojścia do śrub :duh:

co zrobić?czy istnieje jakieś awaryjne przesuwanie go albo coś w tym rodzaju? proszę o podpowiedźi ,ewentualnie co się mogło zj**

dziękuje i Pozdrawiam :D

Opublikowano
mnie fotel przestraszyl wlasnie za bardzo sie wysynął do tyłu i przestał jączyć wyjąłem kostke i wpiołem od nowa i działa ale dostęp tragiczny jest... zeby tam łapy wsadzic
Opublikowano
Witam z tego co pamiętam pod fotelem jest silniczek od przesuwania,wkładasz śrubokręt płaski około 5-6mm i kręcisz

PASJONAT E32 posiadałem E32:730R6,730V8,750V12

......................................................................

POSIADAM E32 750 V12 SPRZEDAJE CZĘŚCI

TEL 513068207

Opublikowano

tak jak pisze Leszek silniczek znajduje się przy prowadnicy fotela zaraz nad podłoga , jeśli się da unieś fotel do góry i wsadz tam głowę zobaczysz tył silniczka z takim wystającym '' kwadracikiem '' - napęd do linki - tylko zamiast śrubokręta polecam wkrętak zdecydowanie szybciej pójdzie .

Pozdrawiam Kanap

Opublikowano
tak jak pisze Leszek silniczek znajduje się przy prowadnicy fotela zaraz nad podłoga , jeśli się da unieś fotel do góry i wsadz tam głowę zobaczysz tył silniczka z takim wystającym '' kwadracikiem '' - napęd do linki - tylko zamiast śrubokręta polecam wkrętak zdecydowanie szybciej pójdzie .

Pozdrawiam Kanap

a w takim razie mogłbyś mi zrobic fotkę dokładnie tego gdzie trzeba to wkręcić, bo szukalem tego chyba z godzine i nie moge znaleźc :(

pozdrawiam