Skocz do zawartości

Webasto i nawiew od ogrzewania nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszyski milosnikow bmw.Jako ze jest to moj pierwszy post z prosba o pomoc mysle ze mi pomozecie bo wiem ze jest tu duzo fachowcow. A wiec dzis przestalo mi dzialac webasto i jednoczesnie nie mam nadmuchu powietrza tzn. mam ale taki sam czy dam na polowe czy na na max dmucha z kratek tak samo(slabo).Jak myslicie czy jest to ze soba powiazane czy poprostu zbieg okolicznosci? Co moglo sie stac od czego zaczac :?
Opublikowano
  • Autor
poszukalem troche w necie ale znalazlem albo nie dzialajace webasto albo slaby nadmuch.Pobnego problemu jak moj niestety nie znalazlem :( Moze komus jednak przychodzi do glowy co moze byc przyczyna tych nie dzialajacych funkji ?Moze ten slynny jez nawalil i przez to nie dziala takze webasto?
Opublikowano
  • Autor
problem rozwiazany !!!!!!!! webasto grzeje az milo i nawiew jest tez! dziekuje wszystkim za pomoc :x (nikt nie odpisal) ale jak to powiadaja ... polak wszystko potrafi :D
Opublikowano
  • Autor
CALY TEMAT MOJ ! DO ZAMKNIECIA!
Opublikowano
Napisz kolego co było przyczyną, gdyż może kiedyś się komuś przyda.
Opublikowano
  • Autor

Slynny jez byl walniety!!!Po wymianie na nowy wszystko dziala jak nalezy.Wiec chyba te dwie rzeczy sa jakos powiazanie ze sobą.

PODRO.