Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
HALO JAKIEŚ WIESCI JAK DZIAŁA POLSKIE MENU W NAVI .KTOŚ MA MOŻE POLECIĆ ???????

dokladnie zmienil juz ktos navi?

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
rok temu zmienialiśmy menu na polskie w Łomży przyjechalismy dwoma e65 2002r i 2006r ,umówiliśmy się na 10godz ,a gość przyszedł o 13 bo miał nas chyba w dupie(chociaż bylo otwarte bo pracownik był ) jedną tą z 2006roku zrobił ale po zrobieniu oprogramowanie mapy wizualizacja zrobiła się taka jak przed liftem czyli efekt słaby bo mapa przed zrobieniem miała i chmurki i wygląd super a po wgraniu mizerota,natomiast w tej z 2002roku została spierdzielona bo coś się spierdoliło w oprogramowaniu i nawigacja w ogóle nie zadziałała ,musieliśmy zostawić czytnik i na naprawę czekaliśmy chyba z miesiąc bo gośc nawet nie odbierał telefonów od nas ,dopiero jak pojechaliśmy na miejsce to czytnik nam dał z wielkiej łaski od nowszego typu z wgranym menu ,raczej odradzam wgrywania e65 to jednak nie e39 lub e38 że moze to zrobić każdy,no chyba że już się poprawili
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
rok temu zmienialiśmy menu na polskie w Łomży przyjechalismy dwoma e65 2002r i 2006r ,umówiliśmy się na 10godz ,a gość przyszedł o 13 bo miał nas chyba w dupie(chociaż bylo otwarte bo pracownik był ) jedną tą z 2006roku zrobił ale po zrobieniu oprogramowanie mapy wizualizacja zrobiła się taka jak przed liftem czyli efekt słaby bo mapa przed zrobieniem miała i chmurki i wygląd super a po wgraniu mizerota,natomiast w tej z 2002roku została spierdzielona bo coś się [bAD] w oprogramowaniu i nawigacja w ogóle nie zadziałała ,musieliśmy zostawić czytnik i na naprawę czekaliśmy chyba z miesiąc bo gośc nawet nie odbierał telefonów od nas ,dopiero jak pojechaliśmy na miejsce to czytnik nam dał z wielkiej łaski od nowszego typu z wgranym menu ,raczej odradzam wgrywania e65 to jednak nie e39 lub e38 że moze to zrobić każdy,no chyba że już się poprawili

Tak wygląda rynek usług w pl. Ja bym E65 żadnemu domorosłemu "hakerowi" nie dał dotknąć, niezaleznie cz byłaby nowa czy stara.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
rok temu zmienialiśmy menu na polskie w Łomży przyjechalismy dwoma e65 2002r i 2006r ,umówiliśmy się na 10godz ,a gość przyszedł o 13 bo miał nas chyba w dupie(chociaż bylo otwarte bo pracownik był ) jedną tą z 2006roku zrobił ale po zrobieniu oprogramowanie mapy wizualizacja zrobiła się taka jak przed liftem czyli efekt słaby bo mapa przed zrobieniem miała i chmurki i wygląd super a po wgraniu mizerota,natomiast w tej z 2002roku została spierdzielona bo coś się [bAD] w oprogramowaniu i nawigacja w ogóle nie zadziałała ,musieliśmy zostawić czytnik i na naprawę czekaliśmy chyba z miesiąc bo gośc nawet nie odbierał telefonów od nas ,dopiero jak pojechaliśmy na miejsce to czytnik nam dał z wielkiej łaski od nowszego typu z wgranym menu ,raczej odradzam wgrywania e65 to jednak nie e39 lub e38 że moze to zrobić każdy,no chyba że już się poprawili

Jestem wlascicielem warsztatu w ktorym byli ci panowie . Co napisal jedenz nich to wszystko prawda , ale stalo sie tak dlatego ze ci panowie tak pragneli polskiegio menu ze nie dali nam skonczyc programow na gotowo . Uparli sie ze musza miec i juz . Stanelismy na glowie i praktycznie pisalismy program tego samego dnia w ktorym nas odwiedzili . Chciuelismy dobrze i skonczylo sie nie pozytywna opinia . W tej chwili jestesmy przygotowani do wgrania w pelni i malo tego rozszerzylismy opcje do pelnego menu systemu + zegarow . Wszystko jest skonczone i sprawdzone jezdzi juz w nie jednym aucie . A panow zapraszamy na bezplatna aktualizacje w prezencie . Ciekawe czy sie skusza :) Jesli przyjada oznacza to ze potrafia nam zaufac a jesli przyjada napiszemy to na forum . Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli o NAVI idzie to nie wrzucałbym E65 to jednego worka z E60 - 2 różne sprawy. E65 to taka przejściówka, niby już nie MK, ale jeszcze taki "niepełnosprytny" I-Drive.

Jeśli idzie o soft to zmiany języka w Professionalach to można takowy nabyć i samemu sobie wymienić. Jak coś to więcej info na PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a ja panowie jestem już po wgraniu polskiego menu i navi.moje autko to 745 z 2002r.działa to naprawde fajnie i nic sie nie dzieje z tym.Gościo z krakowa mi to robił i zainkasował 700pln.dojazd do radomia był w cenie. :cool2:
Opublikowano
a ja panowie jestem już po wgraniu polskiego menu i navi.moje autko to 745 z 2002r.działa to naprawde fajnie i nic sie nie dzieje z tym.Gościo z krakowa mi to robił i zainkasował 700pln.dojazd do radomia był w cenie. :cool2:

....mozesz wgrac jakis filmik albo zdjecia jak to u Ciebie wyglada......moze bede nastepny w kolejce:)

• 3 lata później...
Opublikowano

Do e65 chyba będzie dobry ten z linku (wszyscy na forum bmw polecają od yaza) jeśli masz mk4 w e65 ja takowe mam, ale boję się wgrywać żeby nie uwalić navi. Może ktoś już wgrywał któryś z tych softów?

http://chomikuj.pl/berciu/BMW+Nawigacja/Navigacja+MK4+SOFT

Nie chodzi mi o spolszczenie całego systemu tylko o navi. Bo obecnie mam cały system po angielsku a navi po niemiecku.

Opublikowano
No i wgrałem soft z linku ten od yaza i mam navi po angielsku nie po polsku. Zawsze lepiej niż po niemiecku. Chyba tak zostawię, czy ktoś wie czemu wgrał się angielski zamiast polskiego?
  • 2 lata później...
Opublikowano
Wgrał już ktoś spolszczenie samej navi do bmw e65?
Pomocy potrzebuje każdy a zarazem każdy powinien jej udzielać.