Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
po podpięciu dzisiaj disa w moim e60 pokazało taki błąd co to jest może wiecie dodam ze cały czas wywala mi poduszki powietrzne restore system fault ,miesiąc temu wymieniłem baterie na nową i po skasowaniu tych poduszek juz nie powracały aż do dzis bardzo prosze o jakieś porady zgóry dziekuje
Opublikowano
To jest inteligentna klema minusowa. Miałem u siebie ten sam błąd. Po wymianie klemy już go nie ma. Ale jak był ten błąd to nic mi się nie działo.
Opublikowano
a wiesz moze ile taka klema kosztuje i czy to jest minusowa ja właśnie sprawdzałem i niemam takiej u siebie.Po jej wymianie musiałes podpinac komputer i ją aktywować czy nie
Opublikowano
Klema ta kosztowała mnie jakieś 650 zł i jest to napewno minusowa. Musiałem jeszcze kupować adapter (kawałek kabla chyba 80 zł kosztuje) bo w nowszych BMW jest troche inna a do starszych modeli już nie robią. A co do adaptacji to nie pamiętam czy robiłem ale chyba nie. Klema występuje tylko jako produkt BMW i można kupić tylko w serwisie. A jak wymieniałeś akumulator to robiłeś adaptacje?
Opublikowano
no właśnie nie :duh: na inpie cos tam próbowałem i wyszło ze ok ale podobno to się robi ncs-em ale niemam pojecia jak mam go ale nigdy go niemogłem uruchomic wpisywałem vin a pózniej pytało jeszcze o jakies koy ale niewiedziałem jakie i wyłanczałem
Opublikowano

Wymieniłem ostatnio klemę minusową z przewodem adaptacyjnym. Klema 530 zł + adapter IBS około 80 zł.

Po wymianie błąd IBS zniknął.

Jakby co to pisz na PRIV.