Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam jwstem od niedawna posiadaczem Bmw e91 320 z 2006r. Od kilku dni zauwazylem świst pod maską dzieje sie to podczas odpalania auto świszczy i po jakimś czasie ustaje ale dzieje sie to gdy dodam gazu nie mam pojęcia co to może być prosze o pomoc. Edytowane przez Rogalles
Opublikowano
Witam jwstem od niedawna posiadaczem Bmw e91 320 z 2006r. Od kilku dni zauwazylem świst pod maską dzieje sie to podczas odpalania auto świszczy i po jakimś czasie ustaje ale dzieje sie to gdy dodam gazu nie mam pojęcia co to może być prosze o pomoc.

Ok kolego, jesteś nowy, ale to Cię nie zwalnia z używania wyszukiwarki, wręcz przeciwnie, minimum wysiłu, może ktoś też już o to pytał, nie pomyślałeś pewnie? O tym pisaniu bez przecinków nie wspomnę :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=130353&hilit=E91%2C+Pisk+spod+maski

Opublikowano
Sprawdzałem kolego lecz nic nie znalazlem na forum, byłem dziś u mechanika i powiedział że to turbina tak piszczy, ok jeśli turbina to teraz czym to może być zpowodowane bo tak nie było a mechanik mi powiedział że on by się tym nie przejmował by śmiało jeżdził i sprawdzał olej czy czasem turbina go nie bierze i że to może być spowodowane od warunków pogodowych lecz ja w to nie wierze.