Skocz do zawartości

problem z komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Komputer w mojej E39 nie wyświetla w ogóle błędów, robiąc check control zawsze wynik jest OK.

Zauważyłem to przypadkowo ruszając na ręcznym i komputer tego nie wyświetlił, próbowałem potem jeszcze takie spawy jak otwarty bagażnik, drzwi i nic nie wyskoczyło.

Trzy rzeczy które się wcześniej działy, a mogą dać jakiś większy obraz bardziej zorientowanym:

1. Tydzień temu wymontowałem zepsutą pompkę spryskiwacza, wczoraj wstawiłem nową.

2. Jakieś dwa tygodnie temu, wracając do domu wyskoczył mi błąd tylnych świateł i rzeczywiście tyle prawe światło mijania nie świeciło, rano już wszystko było ok i normalnie światło świeciło.

3. Wczoraj(jeszcze przed podłączeniem nowej pompki) nie zadziałała szyba przy kierowcy, wyłączyłem samochód, odpaliłem na nowo i zadziałało normalnie.

Ktoś z Was się może orientuje co to może być, czy tylko podłączenie pod komputer mnie ratuje?

Niepokoję się, że może to być początek jakiś większych problemów z komputerem.

Opublikowano

Niepokoję się, że może to być początek jakiś większych problemów z komputerem.

sprawdź pierw ładowanie

za małe - robią się cuda z elektroniką

za duże -- niektóre urządzenia przestają działać

Opublikowano

Ładowanie jest ok, akumulator też jest w porządku.

Dziś mnie znowu autko zaskoczyło, stało cały dzień na wilgoci chce je otworzyć z pilota i nic. Z kluczyka otwarłem auto i potem już normalnie zamknąłem i otwarłem z pilota, w garażu też poszło zamknięcie z pilota.

Dajan, znasz może jakiegoś porządnego elektryka znającego się na E39 w naszej okolicy?