Skocz do zawartości

gazownicy na śląsku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

chciałem sie dowiedziec gdzie zakładaliście na śląsku gaz do swoich bmw, ja słyszałem że najlepszy jest Rzepka w Miłowie który specjalizuje się głównie w BMW.

Opublikowano

Firma która proponuje i w której instalowałem gaz to "AND-DAR "w Dąbrowie Górniczej.Miesci się na ulicy Sadowej 11 (obok Urzedu Celnego) tel.032-7955-797 oraz na kom.tel: 0-506-139-004 oraz 0-506-139-003. Właściciele tej firmy sami jeżdzą beemkami przerobionymi na gaz.Z tego co sie dowiadywłem zanim sam zainstalowałem gaz większość taksówkarzy w Katowicach którzy mają BMW lub samochód z silnikiem 6, 8 i 12 cylindrowym poleca własnie tą firme jako jedną z najlepszych.Zreszta sam jestem zadowolony z instalacji którą zakładałem u nich i nie ma z nią żadnych problemów.

PS.

Przy zakładaniu instalacji nie tylko liczy się cena ale też i doświadczenie instalatora w zakładaniu instalacji w beemkach.Pozdrawiam :)

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano
  • Autor
jaka zakladales instalacje, i ile dales?? oraz jak ci teraz pali?
Opublikowano
jaka zakladales instalacje, i ile dales?? oraz jak ci teraz pali?

Dałem za instalacje 4500zł (ale nie wiem czy ostatnio nie podrożało bo z tego co wiem to są teraz kłopoty z częściami do instalacji gazu) Instalacja to reduktor KME , a listwa wtryskiwaczy to MATRIX ,sterownik Sirocco.Pali mi tyle samo co na benzynie czyli w mieście 12.5-13-14 a na trasie 9.5 (przy prędkościach do 110km/h) a 12 litrów powyzej 150km/h.(silnik pojemność 2.5 )

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact