Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !!!

oglądałem program AUTOMANIAK a w nim test cabrio Renault. Redaktor Mazan przedstawił to cabrio jako auto które słabo można wykorzystać do jazdy z otwartym dachem w naszym klimacie ( nie dlatego że to reno ). Pomyślałem że facet kompletnie nie zna się na temacie . U mnie wygląda to tak że praktycznie byle promień słońca powoduje otwarcie dachu. Dodam że korzystam z auta także zimą i zdarzały się przejażdżki z otwartym dachem . A jak to jest u Was ile dni w roku macie otwarte dachy .

Pozdrawiam ,Kris

Opublikowano

Nie bierz pod uwage Maznasa. Do jakiej redakcji sie nie dostanie to spada sprzedaz tych gazet.

A co do dachu w Z4 to rzeczywiscie lepiej czesto nie otwierac - wewnetrzna warstwa wyciera sie o metalowe mocowanie blokujace dach po zamknieciu. Najlepiej jezdzic caly czas z otwartym :)

Beste Maschine der Welt
Opublikowano
ja w z4 chyba otwieralem dach calkowicie 1 raz, a do polowy ze 2 razy ale te polowki to nie wiem czy sie licza :lol:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Ja otwieram dach nie raz z 5 razy dziennie albo i wiecej czy to jest złe....????
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...