Skocz do zawartości

318i dopasowanie naby do kierownicy Victor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich .... Chciałem zapytać o nabe do e36 1.8i M43 ,gdyż mam kierownice firmy Victor ( otworów 5 na niej jest, gdzie pierwszy jest równo z godziną 12-tą ) .Niewiem jaką nabę kupić , by kierownica była prosto ustawiona , gdyz mam u siebie z poduszką i jak koła mam po linii prostej to kierownica jest troszke pod ukos.A zamienić chcę na sportową , gdyz ta jest dla mnie za duża (przyzwyczajenie).Ktoś mógłby podpowiedzieć jaka to powinna byc naba ? Z góry dziękuję za wskazówki ... Pozdrawiam Was .

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
jeszcze jedno pytanie, czy naba do tej własnie kierownicy aaallle od fiata( była w nim zamontowana) bedzie pasowac?? bo zauwazyłem e36 z róznymi ilosciami i ustawieniami otworów do zamocowania kierownicy do naby .Może ktos ma na zbyciu ?:)Pozdrawiam, licze głównie na podpowiedzi ...
  • 2 tygodnie później...