Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na początku lewe kierunku zaczęły bardzo szybko chodzić - z tyłu lewa żarówka nie świeciła więc myślę to jej wina dlatego przerywacz przyśpiesza.

Wyciągnąłem wtyczkę a tam jakiś wariat grzebał bo przylutował kabelki do wtyczki, widocznie coś w reflektorze nie grało. Jakimś cudem zrobiłem zwarcie, bo jak włączyłem lewe kierunki bo zaczęło coś buczeć i zapaliła się na chwilę kontrolka od poduszki powietrznej ( pewnie przez czujnik zderzeniowy ). Przepalił się bezpiecznik 34, wymieniłem ale już ikona kierunku na desce zamarła oraz przednia lewa żarówka.

Sprawa jest taka, że teraz jak włączę lewy kierunek albo awaryjne to lewa strona jest martwa włącznie z ikoną na desce rozdzielczej. Nie wiem czy może jest to tylko wina przerywacza czy teraz przez zwarcie narobiłem sobie więcej roboty?

Dziękuję za uwagi i sugestie.

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss