Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pytanko. Podczas słuchania muzyki z zmieniarki co jakieś kilka minut wyłącza mi muzykę i włącza radio. Już próbowałem wyłączać to TP ale to nie pomaga jest to bardzo wkurzające.

I drugie pytanie czy jest możliwość włączenia tv na pełnym ekranie ?

Panie Władzo jechałem szybko gdyż................poprostu lubie zapi....alać

http://images45.fotosik.pl/1795/d7228bb9e9fd6984m.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie masz zainicjowane - włączony wskaźnik TP(radio wiadomości dla kierowców). Podczas komunikatów zostaje przerwany odbiór TV oraz odtwarzanie płyt CD. Jeśli jest to wskaźnik T to radio dla kierowców nie jest włączone ,ale nastawiona stacja nadaje komunikaty. Takie małe zamieszanie. Spróbuj tak;wybierz Entertainment ,potem Memory i tam masz napis MTP -nie powinien byc podświetlony,klik i już. Ja u siebie tak zrobiłem. Może zadziała też u Ciebie?. Co do duzego ekranu TV -szukaj w ustawieniach po lewej stronie takiego prostokącika z kursorem wewnątrz .Jest to tzw.okno wsparcia - trzeba z tym pokombinować. Są jeszcze w dolnym lewym rogu takie małe kwadraciki nakładające się na siebie ,ale to jest raczej do przejść na drugą stronę. A tak w małym oknie masz odbiór TV ? podczas jazdy ? .U mnie się wyłącza obraz gdy ruszę ale głos pozostaje.

Trochę cierpliwości z klikaniem w pokrętło i zrobisz :)