Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem nie mam wtyczek od halogenów h8 i nigdzie nie mogę ich dostać na allegro są tylko chińskie podróbki do audi i sami tam piszą ze jakość wykonania jest beznadziejna a aso jeden wtyk 150zł... w używce każdy handlarzyk mówi ze ma dzwonie za kilka dni czy wysłał i nagle oświeca go że jednak nie ma takich wtyczek :( może da się z czegoś zaadoptować takie wtyczki albo ktoś z was ma takie na sprzedaż:) lub wie kto ma :)
Opublikowano
te wtyczki z allegro miałem i się połamały przy montażu beznadziejne są sypią się w rękach:( a ta resztę obadam dzięki :)

Te wygladaja przyzwoicie, moze chodzi o innego sprzedawce?

Najlepiej prezentuja sie z ostatniego linku.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
hehe zapomniałem ze jest jeszcze aso:D i zadzwoniłem przed chwilka koszt kostki z kablem 5zł :D

A pisales w pierwszym poscie, ze 150 zetow... Zawsze staram sie najpierw zaatakowac ASO. Wiele rzeczy jest tam naprawde tanich.

Mam jednak watpilwosci. Napisales, ze z kablem. Zazwyczaj kupuje sie te zlacza w 'proszku', to znaczy: osobno plastik, styki i gumki uszczelniajace przewody. No chyba, ze maja taki set do naprawy przez osoby nie majace odpowiednich narzedzi - do podlaczenia stykow potrzebna jest specjalna zaciskarka.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
tak ale dzwoniłem do innego i nie spodziewałem się ze taka może być różnica albo coś źle usłyszałem przy pierwszym tel bo drugi telefon wykonałem do Wrocławia a pierwszy do opola kabel tak jak mówisz jest osobno z wtykiem może być duży problem z podłączeniem kabla do wtyku?? Bo nikt mnie nie poinformował w aso we Wrocławiu że potrzebna jest jakaś specjalna zaciskarka... powiedzieli mi że bd musiał sobie to do starego kabla przylutować