Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam wielką prośbe czy może mi ktoś sprawdzić w serwisie przebieg i wieksze naprawy w Bmw 530D z 2003r.Mam zamiar kupić takie auto i chciałbym je najpierw sprawdzić ,wiem że po vinie można sprawdzić ostatni przegląd w salonie.Dzwoniłem do salonu i niechcieli mi nic powiedzieć a że niemam znajomości to nic nie załatwie.Także jeżeli by sie ktoś znalazł kto by mi mógł pomóc to byłbym wdzięczny.pozdrawiam wszystkich użytkowników marki BMW
Opublikowano
Takiej możliwości chyba nikt nie ma :/:/:/ pytałem w bmw żeby wydrukować historie koszt 110zł i musi być własciciel z dowodem :/

To zależy na kogo trafisz - jakiś czas po zakupie dzwoniłem do serwisu gdzie było wcześniej serwisowane auto i miły pan po podaniu mu ostatnich liczb vinu wyśpiewał mi kiedy auto bywało u nich i co miało robione....Nawet ostatniej wizyty (olej i tarcze+klocki) nie było wpisanej w książce serwisowej - to sobie dopisałem :wink:

Opublikowano
Historie auta odczytasz w servisie za darmo, musisz mieć albo kluczyć albo dowód , z kluczyka będziesz miał wszystko co jest zapisane w komputerze a po dowodzie czyli po VINie sczytuwasz historie zarejestrowaną w servisach BMW , z dobrym fachowcem odczytasz nawet największe szczegóły jak odłączanie głupich AIR BAGów czy wszystkiego co związane z ingerencją elektroniki jeżeli oczywiście podobny fachman tego wszystkiego wcześniej nie zablokował lub wykasował.