Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatm!!

Czy ktoś może doposażał swoje fotele w podparcie lędźwiowe kręgosłupa. U mnie tego niestety nie ma :( , a przydatny to dodatek, wiem, bo w poprzednim BMW to miałem. :8)

Byłem w serwisie autoryzowanym, sprawdzili po vin-ie i powiedzieli, że nie ma takiej możliwości. Trochę to dziwne, wyglądem moje fotele nie różnią się wcale od tych co podparcie mają, jest w nich nawet zaślepka na przełącznik do regulacji podparcia. :duh:

Może ktoś wie jak można doposażyć samochód w ten dodatek bez "pomocy" autoryzowanej stacji ??

Pozdrawiam.

Opublikowano

U mnie w jedynce w seryjnych fotelach sprotowych miałem tylko pompowanie boczków siedzeń i podgrzewane siedzenia , kupowałem zestaw z jedynki m-pakiet półskóry i tam jest już wszystko pompowanie , podgrzewanie oraz pomopowanie lędźwiowe , jednak wcześnie pytałem dużo osób czy będzie to działać gdy nie było tego seryjnie , wszyscy mi mówili nie ma takiej możliwości . Ale jako że i tak chciałem ten zestaw kupiłem , podłączyłem wtyczki i ku mojemy zdziwieniu wszystko działa .

Raczej do twoich foteli będzie ciężko to wsadzić ( z wyglądu są takie same ) jedynie szukać foteli przednich z tą opcją