Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie sprowadziłem z Niemcowa moje auto. Wszystko chodzi bez zarzutu jednakże zdarza się że silnik gaśnie bez przyczyny. Zdarza się to tylko na "jałowym biegu". Zauważyłem że nie jest to od niczego zależne, jadąc nie mam żadnych problemów, wszystko wkręca się idealnie na obroty, nic nie "haczy" nic nie przycina. Nie odnotowałem żadnych spadków mocy a żadna z kontrolek się nie świeci, obroty nie falują. Samochód jest z rocznika 1998 i nie posiada LPG, przebieg 140000. Jeden z mechaników powiedział mi że może to być zapchana "odma" i tak się zastanawiam czy może ktoś miał taki problem a jeśli tak to czy można to przeczyścić jakoś samemu ew. czy tam jest jakiś filtr? Wiem że może ten wątek się powielił ale nie miałem czasu dokładnie przejrzeć postów bo załatwiam niestety całą papierologię.

Sprawa załatwiona, wymieniłem separator oleju i wszystko jest już dobrze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
WITAM CZY MUGLBYS NAPISAC CO BYLO PRZYCZYNOM TEJ USTERKI BO JA MAM PODOBNIE TYLKO TYLE ZE MI SIE WYLACZA KTURYS CYLINDER.Z GORY DZIEKI