Skocz do zawartości

3XX M-Pakiet z Allegro w podróbce czy ktoś miał doczynienia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim

Chciałbym kupić zderzak m-pakietowy przedni do swojej Trójeczki. Zastanawiam się nad kupnem tego co w linku poniżej bo kosztuje 399zł no i fakturkę sobie moge wziąść to wyniesie mnie praktycznie 300zł. Tylko czy widział ktoś go na żywo? Czy rózni się od oryginału, kształtem na pewno nie, tylko chodzi mi o listwy, czy nie "pieją" albo odstają jakoś? Jest on z ABSU a nie z włókna, czyli dobrze. No i jeszcze jedno, miał ktoś doczynienia również z dyfuzorem tylnego zderzaka zwykłego jako M? Chodzi mi o to że są na Allegro dyfuzory wzór jak w Mce tylko pasują do mocowań w zwykłym tylnym zderzaku. Jak to wygląda? Za przeproszeniem kondon czy w miarę? Patrząc okiem zwykłego człowieka nie "Bawarczyka" ?

http://allegro.pl/zderzak-przedni-bmw-e36-91-98-m3-m-pakiet-m-power-i1198356681.html

http://allegro.pl/dyfuzor-dokladka-zderzaka-bmw-m3-e36-m-power-i1205566587.html

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Mialem taki przedni zderzak w 325i i bylem zadowolony co prawda placilem ponad 500 zl ale wygladal jak orgi nawet listwy pasowaly z orginalu :D

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
No to majonez :) Troche sie wystraszylem troszkę jakby odlegających listew od zderzaka takie małe szparki na zdjęciach widać. Ale to chyba moja bujna wyobraźnia :D A co z tym dyfuzorem? Ja myślę że warto a Wy? Zderzak tylny aż tak dużo się nie różni przyznajmy szczerze...

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano

Zalezy jaki kolor i gdzie ale ok 300 zl :mrgreen: Taniej to bym sie bal :D

drozej moze byc np w wawce dobry lakiernik za perle lynie 600 zl

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D