Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z rozkodowanego numerka VIN wynika, że nie posiadam modułu BT, a auto ma jednak wielofunkcyjną kierownicę z charakterystycznym przyciskiem z "buźką" Chciałbym korzystać z radia jak z zestawu głośnomówiącego, czy mogą dokupić i zamontować sam moduł Bluetooth?

Rozkodowany VIN:

1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

2CD LT/ALY WHEELS STAR SPOKE 136

201 RAPE METHYL ESTER VERSION (RME)

205 AUTOMATIC TRANSMISSION

240 LEATHER STEERING WHEEL

249 MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL

302 ALARM SYSTEM

313 EXTERIOR MIRROR PACKAGE

321 EXTERIOR PARTS IN BODY COLOR

386 ROOF RAIL

403 GLAS ROOF, ELECTRIC

411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC

423 FLOOR MATS, VELOUR

428 WARNING TRIANGLE

431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D

473 ARMREST, FRONT

488 LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER

493 STORAGE COMPARTMENT PACKAGE

494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER

502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM

508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)

520 FOGLIGHTS

521 RAIN SENSOR

522 XENON LIGHT

534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING

550 ON-BOARD COMPUTER

609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL

672 CD CHANGER BMW FOR 6 CDS

674 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM HARMAN KARDON

723 EDITION EXCLUSIVE

785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS

8SP COP CONTROL

801 GERMANY VERSION

863 EUROPE/DEALER DIRECTORY

879 GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET

915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION

934 WINTER TYRES ON LT/ALY WHEELS

964 REQUEST NAVI DVD ON DELIVERY

972 COMFORT PACKAGE

Series options

No. Description

210 DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC)

548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

832 BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT

851 LANGUAGE VERSION GERMANY

Masz problem z DLR? Pisz...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
To tylko moduł . Żeby działał to potrzebujesz jeszcze wiązki instalacyjnej do niego i mikrofonu w podsufitkę. Ja jak montowałem do siebie to moduł + wiązka + mikrofon z zaślepką + antena ori na dach + panel w tunel z wbudowanym siemensem ale panel wyjąłem i włożyłem sam schowek bo niepotrzebny mi drugi telefon jak zawsze łączę się przez osobisty telefon a schowek sie przydaje .
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
taniej kupisz uniwersalny zestaw i też będzie gadał przez głośniki

Nie zauważyłeś że kolega ma :

609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL

I wątpię żeby inwestował w uniwersalny zamiast oryginalny który daje możliwość obsługi z poziomu navi, kiery a w dodatku masz wszystkie funkcje z poziomu navi .

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano

Ja też nie mam wyszczególnionego modułu Bluetooth po VIn a mam go bo miałem pakiet Exclusiwe.

Sprawdź czy w boczku gdzie jest nawigacja czy też zmieniarka masz puszkę metalową co sie nazywa Moduł ULF, jak tak to masz Bluetootha , wtedy sprawdź bezpieczniki czy czasem któryś nie jest spalony i dlatego nie paruje ci telefonu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
To tylko moduł . Żeby działał to potrzebujesz jeszcze wiązki instalacyjnej do niego i mikrofonu w podsufitkę. Ja jak montowałem do siebie to moduł + wiązka + mikrofon z zaślepką + antena ori na dach + panel w tunel z wbudowanym siemensem ale panel wyjąłem i włożyłem sam schowek bo niepotrzebny mi drugi telefon jak zawsze łączę się przez osobisty telefon a schowek sie przydaje .

Mam obecnie w wyposażeniu: S630A CAR TELEPHONE WITH CORDLESS RECEIVER i chciałbym zmienić panel w tunelu z oryginalnego siemensa na panel do podłączenia IPhone. Czy Będzie mi działał telefon jeśli będzie wkładany w panel i wyświetlał informacje na monitorze czy trzeba zamontować moduł bluetooth żeby to wszystko działało?

Opublikowano
Ja u siebie wyrzuciłem z panela instalacje pod telefon, a włożyłem uchwyt na kubki. Bluetooth działa niezależnie od instalacji do podłączenia telefonu w konsoli środkowej, tak wiec spokojnie możesz wyrzucić.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie!

Jak masz moduł UFL w lewym boczku bagażnika nad zmieniarką lub nawigacją to wtedy masz bluetootha.