Skocz do zawartości

320i Zamontowanie climatronica na klime dwustrefową

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam zapytanie dotyczące climatronica. Mam zwykłą klime dwustrefową w swojej 320i silnik M50b20. Jest to klima z tymi dwoma pokrętłami, nie wiem jak ją nazwać. Czy zamiast tego jest jakiś sposób na zamotnowanie panelu climatronica i podłączenia go aby działał? Co trzeba wymienić? Tylko panel i nagrzewnice? Czy jakiś sterownik jeszcze? Co do tego dochodzi? Jakie są mniej więcej koszta, czy warto zainwestować w takie cudo :) ? Pewnie nie jeden się bawił w to tutaj z forum i pewnie mu wyszło, tylko ja niestety nie wiem od czego zacząć?

Dzięki za odpowiedzi :)

_____

Poprawiłem tytuł. Przeczytaj to: viewtopic.php?f=68&t=120678 Zapoznaj się też z regulaminem i naucz korzystania z wyszukiwarki! Następnym razem będzie ostrzeżenie! /mattiss

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano

Oczywiście szukałem! Tylko nie ma konkretnych odpowiedzi :/ Chyba że źle szukam :/

Każdy w tematach mówi co innego i przenosi do innych tematów a te inne tematy do następnych :/ Można raz a porządnie wytłumaczyć?

Pozdrawiam,

Maks