Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam taki problem z oryginalnym radiem BMW Reverse ze działa tylko jeden głośnik.Wszystkie połączenia sprawdzałem wychodzi na to ze to końcówka mocy.Ma ktoś jakiś schemat do tego?
Opublikowano
najprawdopodobnie jest to końcówka mocy nie zaleca się użytkować radia ponieważ może nastąpić spalenie procka i wówczas radyjko do kosza. Miałem to samo tzn. jedna strona grała druga nie i końcówka została naprawiona i teraz mam 4X50W, fabrycznie 4x 25W:). Minął rok i wszystko jest ok. Jak by ktoś chciał to na priv mogę dać namiary.
Opublikowano
Własciwie to nie potrzebuje schematu tylko jaka tam jest koncówka? moze ktoś posiada jakies symbole?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wymieniłem koncówke i nic nie pomogło.Dalej działa jeden głośnik... jakies propozycje??
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Problem z radiem rozwiazany całkowice przypadkiem.Teraz inne pytanie czy u was tez gra to tak do bani?prawie basu nie ma? kazde radio jakie miałem inne nawet jakies badziewie to grało lepiej.Jak jest u was?